Populaire urn thema’s; de Boeddha urn

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de Boeddha urn; Een urn thema voor een vredige & soms ook spirituele herinnering aan uw overleden dierbare.logo (5)

De ‘Boeddha beelden’ zijn al jarenlang een veelvoorkomende vormgeving binnen de wereld van interieurdecoratie. En een boeddha urn past hier natuurlijk heel mooi bij, waarbij u een vorm van asbestemming perfect kunt combineren met een mooi item in uw inrichting. Dit maakt de Boeddha urn tot een toegankelijk urn thema, waarbij deze ook niet meteen op zal vallen als zijnde een urn en dit is dan ook een belangrijke reden voor de toenemende populariteit van de Boeddha urn; Een subtiel aandenken aan uw overleden dierbare. In principe staat de term ‘Boeddha’ voor een persoon die, op eigen kracht, compleet en volledig ontwaakt is. Het woord Boeddha bevat ‘de ontwaakte’, ‘de verlichte’ en ‘degene met een allesomvattend inzicht’ in de taal Pali. Een boeddha urn staat voor een boeddhistische verlichting na het leven. Een boeddha urn staat dan ook voor een vreedzame herinnering en spiritueel aandenken aan uw dierbare. U kunt binnen het thema boeddha urnen kiezen voor diverse vormen, afmetingen en materialen, waaronder bijvoorbeeld hout, natuursteen en keramiek.

slideshow1

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. U vindt altijd een passende boeddha urn bij UitvaartUniq.nl; Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen.