Motorkleding kleur

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete motorkleding. Vaak is dit ook afhankelijke van kleur en materiaal. In dit blog ga ik het hebben over kleuren. En mijn persoonlijke voorkeur qua motorkleding kleuren.

Natuurlijk is er één kleur die bij bijna iedereen wel in de kast hangt op het gebied van motorkleding; zwart. Zwarte motorkleding is het meest populair. Kijk maar eens hoe vaak een motorrijder zwarte kleding draagt. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, zo kwam ik laats een vrouw tegen in een fel roze motorpak. Dit springt natuurlijk erg in het oog en iedereen zat naar haar te kijken. Ik zie tegenwoordig ook steeds vaker motorpakken met prints, bijvoorbeeld in combinatie met wit, blauw of rood.

motorrijders-590x260

Persoonlijke voorkeur

Zelf heb ik natuurlijk ook zo mijn eigen favoriete motorkleding. Het standaard zwarte leren motorpak is in mijn ogen een beetje ouderwets aan het worden, ik zie graag wat meer kleur. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de motor waarop je rijdt. De ene motor zal een volledig zwart pak nog wel mooi staan, maar bij de andere wat minder.

Mijn favoriet, is een motorpak waarin de kleuren zwart en blauw gecombineerd worden. Hierdoor heb je toch een donker motorpak, maar wel met een beetje kleur. Dit motorpak valt dan ook goed te combineren met nagenoeg elke motor. Ik hoor graag wat jullie favoriete kleuren zijn voor motorpakken.