Dankzij Suit up Now nette bedrijfskleding

Ongeacht welke onderneming je ook hebt, ik ben van mening dat het dragen van bedrijfskleding een aanwinst is voor het bedrijf. Bij Suit up Now is het mogelijk om prachtige bedrijfskleding te verkrijgen welke geheel naar eigen wens is gemaakt. Deze kleding is onderdeel van Corporate Fashion, oftewel kwaliteit van de bovenste plank!

Zelf ben ik bedrijfsleider van een boetiek hier in de stad. Aangezien onze werkgever nauwelijks in de winkel is heb ik de volledige leiding over het bedrijf. Erg leuk allemaal aangezien je zo een eigen draai kan geven binnen het bedrijf. Ik vind het namelijk een prachtige aanzicht wanneer het team hetzelfde kleding draagt, ziet er zakelijk en netjes uit. In veel bedrijven wordt er nog niet gedacht aan bedrijfskleding terwijl het echt in het voordeel werkt.

logo (1)

Kwaliteit met kleding?

Het dragen van bedrijfskleding maakt het mogelijk om professioneler over te komen naar je klanten. Bij Suit up Now kan je dan ook zorgeloos kleding bestellen welke voldoet aan de wensen welke jij hebt opgegeven. Wellicht weet je nog niet goed hoe dat je het graag wilt zien, dit is te bespreken met een van de medewerkers van dit bedrijf. Ben wel van mening dat kleding binnen het bedrijf ook goed en lekker moet zitten. Doordat ik bij hun in het bedrijf ben geweest en onder het genot van een kop koffie mijn wensen heb besproken hebben hun een duidelijk beeld gekregen. Als eerste heb ik een offerte ontvangen zodat ik dit kan voordragen aan mijn werkgever, indien zij akkoord geeft krijgt het team snel nieuwe kleding. 

Collectie-Hotel-300x189