Voor diegene die niet weten wat een indoor rollator is:

uw-rollator.nl

Indoor RollatorMijn vader kampt nu al enkele jaren met loop problemen. Hij is dan ook al meerdere malen aan zijn heup geopereerd en steeds had hij moeite om kleine afstanden in huis te lopen. Natuurlijk ging hij hier dan ook voor naar de dokter en die zei dat hij eens online moest gaan kijken naar een indoor rollator. Verder vertelde de dokter dat deze vaak ook nog eens verzekerd worden. Dat omdat het binnen zijn pakket zou vallen. Mijn vaker had uiteindelijk zijn aankoop gedaan via uw-rollator.nl, hier kom ik zo nog op terug.

Het duurde mijn vader dan ook niet lang voordat hij terecht kwam op deze website. Vooral ook omdat mijn oma hier in het verleden er al eens eentje gehuurd heeft. Dit kun je hier dus ook doen.

Nu kan hij zich weer vrij rond bewegen

uw-rollator.nl

Een indoor rollator is natuurlijk anders dan gewone modellen. Je kunt je hiermee namelijk erg eenvoudig binnen rond bewegen. Mijn vader kan dit dus ook nu. Hij had van te voren 30 dagen bedenktijd, echter wist hij na twee dagen al dat hij zijn aankoop wilde behouden. Dit melden hij dan ook vriendelijk aan een medewerker van de klantenservice.

RollatorJe kunt via de hierboven genoemde site overigens nog andere typen rollators bestellen, zoals een kinder, vouw of XXL. Voor het gehele assortiment kun jij ze het best zelf eens bezoeken. Indien jij nog vragen hebt over dit artikel, kun je deze onderaan deze pagina plaatsen. Wanneer jij nog tips aan mij of mijn vader hebt, zijn deze natuurlijk ook welkom.