Online shoppen, I love it!

Ik ben dol op online shoppen. En dan met name kleren, schoenen en tassen. Wekelijks zit ik achter mijn laptopje om inspiratie op te doen op websites zoals Pinterest en Styletoday. Vooral nu het weer steeds beter is en de zon meer schijnt krijg ik de kriebels om mijn kast is flink op te ruimen en nieuwe spullen in te slaan. Ik werk nu al bijna twee jaar fulltime en heb nu veel meer te besteden als toen ik een student was. Begrijp me niet verkeerd, ik koop me niet helemaal ziek hoor. Wel koop ik spullen van betere kwaliteit. Ik heb liever een paar goede basis items die lang mee gaan en een paar opvallende items die je hier leuk bij kunt combineren.  De outfit hieronder vind ik bijvoorbeeld super. Een aantal basic items en dan opvallende pumps. Het staat geweldig toch?

Tassen online bij Bagsplaza

Helaas is mijn basic zwarte tas deze week kapot gegaan. Ik wilde dan ook echt een nieuwe en besloot op zoek te gaan naar mooie tassen online. Op de website van Bagsplaza heb ik mijn nieuwe handtas gevonden, de Paul’s Boutique Maisy Classic in het zwart. Ik vind de tas super mooi en chic en weet zeker dat deze tas met veel outfits leuk zal staan. De tas heeft ook een extra schouderband zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen.

 

Ik heb hem al binnen en wil een compliment geven voor de goede service. Bij een bestelling voor 22:00, krijg je het pakketje al de volgende dag in huis. Dat is echt super snel! Daarnaast zijn de verzendkosten gratis en was alles netjes verpakt. Dit heb ik weleens anders meegemaakt bij andere webshops. Als je op zoek bent naar een leuke tas dan raad ik je zeker aan om hier eens even een kijkje te nemen. Wat vind jij van mijn nieuwe tas en wat vind jij van tassen online bestellen?