Bedrijfskleding is goedkoop!

1Als je je werknemers als horeca ondernemer tevreden wilt houden is het van belang om goede Bedrijfskleding te hebben. Aangezien je hier mee een stukje veiligheid garandeert. De nieuwe soorten kleding die Suit up Now verkoopt hebben minder flapjes en haakjes als gebruikelijke kleding. Je wilt namelijk niet in de keuken ergens aan vast blijven haken en onderuit gaan. Ook is het belangrijk dat de kleding brand veilig is.
2

Verder gaat het om comfort.

Als je een hele avond in de keuken moet staan in een pak die niet goed isoleert wordt je niet echt vrolijk. Het is belangrijk dat de Bedrijfskleding die je draagt een goed ademende functie heeft. Zoals ze zeggen werken horeca mensen nou eenmaal heel hard waardoor ze veel gaan zweten!

Een goede indruk naar de klant toe.

De kleding geeft ook iets weer aan de klanten. Als iedereen in het zelfde strakke outfit loopt zegt dit veel over hoe alles is geregeld. Dit geeft namelijk professionaliteit weer. Je kan ook indirect reclame maken aangezien je op de website zelf kan kiezen welke kleur en bedrijfslogo wilt hebben.

De levering3

Als je een goede kleur en logo hebt uitgekozen is het alleen nog aan jou om te betalen en datum van levering te kiezen. Zo kan je heel snel al de kleding in huis hebben ze hebben meestal al dingen op vooraad.