Mijn oog viel al snel op het merk Montis

Montis

MontisTwee vrienden zijn laatst verhuisd. Zij hadden eerst een huurwoning en hebben nu samen een mooi huis gekocht. Hier hadden zijn dan ook lang voor gespaard en hebben dan ook een ruim budget. Hierdoor konden zij veel spullen kopen en gingen dan dus ook op zoek naar echte design meubels. Omdat je tegenwoordig online goedkoper spullen kunt kopen als offline, gingen zij op zoek naar een site waar zij gelijk alles in een keer konden kopen.

Na enig speurwerk kwamen zij dan ook uit bij de volgende website: designmeubels.nl. Als tip geef ik jullie direct mee deze ergens op te schrijven. Natuurlijk kun je de site ook eens bezoeken. Zelf ben ik hier namelijk ook al meerdere malen op geweest. Ik moet zeggen dat de producten die hier op staan, zeer mooi zijn. Het is dus niet een typische meubelzaak maar een echte design winkel. Zij hebben hier dan ook merken zoals Leolux, Montis, Jori, Cunera en nog veel meer.

woonkamer

Meer over het merk Montis

tafelToen ik laatst weer op deze website was viel mij op dat dit merk erg mooi is. Ik ben dan ook eigenlijk van plan om hiervan een stoel te kopen, namelijk het model Marvin Fauteuil. Naar mijn mening kost deze dan ook niet duur. Vooral omdat die er niet alleen mooi uitziet maar ook nog eens comfortabel. Natuurlijk kun je zoiets pas beoordelen als je er zelf in zit. Echter zijn de recensies over deze stoel erg positief. Vandaar dat ik het denk ik wel aan durf. Wanneer ik de stoel dan ook thuis heb, zijn jullie de eerste die te horen krijgen hoe die zit.