Dit is alles wat jullie moeten weten over the Stylebox

the Stylebox

Vandaag wil ik een website aan jullie introduceren waar ik zelf enorm enthousiast over ben. Dit al vanaf de eerste seconden dat ik er op zat. Ik zal jullie dan ook eerst meer gaan vertellen over the Stylebox. De site is in het beheer van twee vrouwen, genaamd Joëlle en Caroline. Zij beschrijven zichzelf als volgt:

“Wij ♡ interieur, zwart-wit & pastel, goede koffie, mooie hotspots, bloemen en bloggen met onze gastbloggers.”

woon inspiratie

Beide hebben zij dan ook een grote liefde voor interieur. Ook zijn zij zelf constant bezig om inspiratie op te doen. Deze niet alleen via hun eigen website, ook snuffelen zij bij andere rond. Zelf heb ik mijn handen overigens vol aan deze website. Vooral omdat hier zoveel verschillende stijlen opstaan, zoals:

  • keukenKlassiek interieur;
  • Landelijk interieur;
  • Modern interieur
  • Scandinavisch interieur;
  • Vintage interieur.

Deze twee dames hebben elkaar overigens ontmoet in de stad Groningen. Dat was tijdens hun studies. Omdat zij beide een enorme passie hadden voor interieur, ontstond er dan ook gelijk een “klik”. Zo bezochten zij samen meerdere interieurwinkels.

Schrijven doen zij dan ook graag

Beide genieten zij dan ook met volle teugen in het schrijven voor the Stylebox. Zij schrijven overigens niet alleen, zij worden namelijk ondersteunt door gastbloggers Bianca en Sanne. Beide gastbloggers schrijven maandelijks een artikel over wonen en de inspiratie die daarbij komt kijken. 

Dus wil jij ook inspiratie op doen en jouw woning nog leuker maken? Dan geef ik jou als tip mee de site thestylebox.nl maar eens te bezoeken. Ik kan jullie eerlijk vertellen dat ik er al veel aan gehad heb!

the Stylebox