Hippe dames werkschoenen

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten werk ik als verpleegster in de zorg.  Als verpleegster loop je dagelijks veel heen en weer. Ook til ik vaak mensen in en uit bed en maak ik gebruik van speciale en zware apparatuur voor patiënten. Hiervoor moet ik verplicht veiligheidsschoenen dragen. Dit vind ik zelf ook veilig, maar ik vind het jammer dat de meeste modellen erg mannelijk en saai zijn. Gelukkig zijn er de laatste tijd steeds leukere werkschoenen en werklaarzen voor vrouwen te vinden. Ik heb nu één paar werkschoenen en was nog op zoek naar een paar werklaarsjes. Na even zoek op internet heb ik dan eindelijk een model gevonden dat ik echt heel mooi vind en waar ik van denk dat ze comfortabel zijn! Het zijn zwarte enkellaarsjes met een sleehak en je ziet eigenlijk niet eens dat het werkschoenen zijn. Ik heb al meerdere complimenten gehad van mijn collega’s.

Werkschoenen bij de webshop van Bowork

Ik heb gekozen voor de Lavoro Julia S3 SRC werklaarsjes. Ze zijn volledig zwart en hebben een goede sleehak en een ritsje aan de zijkant. De werkschoenen  beschikken over een S3 normering en een stalen neus en kevlar tussenzool. De zool is van PU en heeft een SRC normering. De schoenen voldoen aan alle eisen van mijn werkgever en werken erg fijn. Daarnaast vind ik ze heel erg mooi en staan ze leuk bij mijn (spijker)broeken.

De bestelling bij Bowork ging gemakkelijk en snel. Je kunt gemakkelijk je maat aangeven en het gewenste product bestellen.  De verzendkosten waren gratis en ik had zelf telefonisch nog wat vragen gesteld en werd netjes geholpen. Voor de dames die op zoek zijn naar werkschoenen, neem hier een kijkje! Het voelt zo veel fijner als je werkschoenen of werklaarzen draagt die bij je outfit passen en ook nog eens comfortabel en stevig zijn!

Bowork2